Post by lisasimpletzlet on Feb 7, 2022 17:29:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık para ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Oyun ama reklamı bu kadar çok bozdu şekilde güzel olacak şekilde karşı karşıya gelecekken, yaniyken reklama karşı çıkıveriyor bari reklam potansiyeline sahip olabileceksiniz.
oyun çok güzel ama tank güncellenmesi
Reklamlar hata vermeseydi ve yalnızca BARIŞ ARASINDAKİ savaşlar olsaydı oynamak eğlenceli olurdu. Başka bir tanka karşı bir maçtayken reklam almak çok can sıkıcı ve rahatsız edici. Üstüne üstlük, eğer o reklam arızalanırsa, oyunu kapatmanız gerekir ve maçı bırakırsınız. Eğer kazanıyorsan, çok kötü. Ve otomatik öldürme var. Elbette, diğer oyuncular da aldığı için bu haksızlık değil, ancak internetiniz daha az olduğu için yenilgi aldığınızda bu bir hakaret gibi.
Oyun iyi ama çok reklam var bi elde 3 kere reklamı çıkar doldurmayin
O kadar çok reklam var ki oyun OYNANMAZ. ücretsiz bir oyunda birkaç reklam kabul edilebilir. Ancak oyunun ortasındaki her dönüşte reklamlar dayanılmaz
Arkaşlar bu oyunu sevenlervar ma ben de çok severim hadi görüşürüz
Çok eğlenceli ve ilginç bir oyundur ve bir sürü farklı tank ve/veya mermi kazanabilirsiniz.
Dünyanın en güzel oyunu çok reklam çıkıyo ve eskiden oyuna yeni indirmde sonra tank yanmış siz o kişi tankını düzeltiyordunuz ve oyun oynamaya başlıyorsunuz ve bu iki yol yıldız kırmam
Tank Stars Аркадни whvt
oyun çok güzel mi çok kötü mü belli değil
Bu oyun efsanesini beğendim, depstep tankını madeni paralara çevirebilir misin, böylece onu satın alabiliriz
Oyunda sadece reklam var
Tank Stars آرکیڈ wcuh
Oyun kesinlikle çok güzel ama sadece senin için ölürüm
Eğlenceli ama birçok reklam için.
reklamı yazmaya çalıştıkları tanklar felanla reklamı bile izleyemiyoruz
Bu oyun çok güzel ama reklamlar sinir bozucu
Daha önceki Tank Stars APK'ları - AndroidListe
Block Strike Toiminta ketg
Vay be eskiden bu oyunu severdim ve sildim o yüzden neden bir şans daha vermeyeyim dedim ve şimdi iki dakika sonra tekrar siliyorum!!! Bu oyunu gerçekten mahvettin, birkaç dakika içinde değilim ve bizi reklam yağmuruna tutuyorsun!
Çok güzel bir oyun ama lütfen yeni tanklarda verin ben de size 5 yıldız veriyorum.
Oyun fena değil ama her 20'de bir ekleme yapınca oynaması zor
Bu oyun açılmıyor. O kadar çabalayabilirim diye ama açılmıyor. Açılırken de çok yavaş açılır. Diyeceksiniz ki ohhhh bitecek. Bir de takılmış. Çıkıp tekrar olmuyorum. Bazen de oyun kendi kendine kapanıyor. Çok sinir bozucu. Oyunu silip tekrar yükledim ama nafile. İlk defa bir oyuna bu kadar gıcık oldum ve ilk defa bir oyuna 1 puan bende.
Kodummun oyununda para zor kazanılıyor tankı almk zor üülslslsldjjskdjjcjdkjcjjcmxkkhskslsllskskdkdkdkkxmxlzksklslwslslskks ananızı sikem sllsklsşöslsslslsslslls oyunu silcm slsllskskmsllslslsllslslslslslsllslslslsls sildim ke sllalsksskkzllslslpa <31 dlksykkdkdkkdkdkdkdkdkskkskslsfzlkaüülslslsldjjskdjjcjdkjcjjcmxkkhskslsllskskdkdkdkkxmxlzksklslwslslskks ananızı sikem sllsklsşöslsslslsslslls oyunu silcm slsllskskmsllslslsllslslslslslsllslslslsıüülslslsldjjskdjjcjdkjcjjcmxkkhskslsllskskdkdkdkkxmxl
Bu oyunu severdim ve maçın sonunda bir reklam görmeyi kabul edebilirdim. Artık her turdan sonra bir reklam olduğu için bunu bir daha asla oynamayacağım. BU OYUNU KURMAYIN VE OYNAMAYIN!
Çok iyi uygulama ama çok fazla reklam
Tank Stars Аркадни whvt
Bu sefer sevdiğim bir zaman vardı. Ancak geliştiricileri maç arasına reklam koymanın iyi bir fikir olduğunu düşündüren şeyin ne olduğunu bilmiyorum.
Bu oyunu çok güzel kurgulanmış iyi kiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok güzel olmuş
oyun aslında mükemmel ama çok fazla reklam bunu düzeltmeirlerse oyun kesinlikle harika olur
Oyunu beğendim güzel ama oyunu biraz daha tatmin edici yaparmısın
Tank Stars آرکیڈ wcuh
ALLAH belanızı versin reklam için
Tank Stars آرکیڈ wcuh
Her 5 saniyede bir fabrika ekle reklamlar büyük gecikme sorunu sizi oyundan atıyor, halledin
Oyun çok iyi, sadece ÇOK FAZLA REKLAM, bu yüzden tank yıldızlarınızı düzeltin🙄
Düzeltirsen harika olur, çünkü daha önce aldığım tankları tekrar satın almamı sağlıyor.
Çok oyunculu seçeneğini sevdim çok teşekkür ederim
Eklemeler sadece, delice. Oyundaki her eylem bir ekleme ile sonuçlanır, oynadığınız her oyun yaklaşık 6 veya 7 ekler.
Eğlenceli bir oyun, ancak her dönüşte bir ekleme saçma.
Reklamı olan tek uygulama sizki değil ama her atıştan sonra reklam mı olur.bir oyun oynamak için en az 5 reklam oynamak zorunda kalıyoruz
Bu nasıl bir reklam merakı ya. Her bölüm sonrasısi reklam. oyun oynanıyor !!!
Harika oyun ama çok sayıda reklam var, ödüller için daha az reklam var
Aldığınız reklamların sayısı olmasaydı harika bir oyun olurdu. Oyunun kendisi iyi oynuyor ve kullanmak için oldukça iyi bir tank çeşitliliğine sahip görünüyor, ancak bir maçın ortasındaki reklamlar kesinlikle deneyimi bozuyor. Oyun için para ödemeye hazırsanız, muhtemelen buna değecektir, aksi takdirde tam anlamıyla zevk almanız zor.