Post by lisasimpletzlet on Feb 7, 2022 17:41:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Moto Racing - motorcycle rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Moto Racing - motorcycle rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود پول زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Moto Racing - motorcycle rider 2022 version ▞▞▞
بازی کند شروع می شود اما بعد بهتر می شود
حتی روی تبلت من هم نصب نمیشه!!!
وای عالی 😊😊😊👍👍👍 خیلی خوب و سخته. خوب: چون بازی مورد علاقه من است. سخت: به این دلیل که در هنگام ایستادن در ماشین شکسته یا ترکیده است.
بازی کردم و پیرزنی را دیدم که روی لباسش خون بود. من فکر می کنم این بازی مانند anglea است، بنابراین، بازی نکنید
شام بخور 👍✌
این یک بازی خوب در همه تبلیغات است، اما در بسیاری از تبلیغات!!! هر بار که سطحی را کرش می کردم یا فینیش می کردم، یک تبلیغ پخش می شد! من فکر می کنم می توانید این بازی را با حذف برخی از تبلیغات که تعداد زیادی از آنها وجود دارد، بهبود بخشید. من از بازی کردن آن لذت می برم، اما همانطور که گفتم تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد! خوشحال میشم اگه تبلیغات کمتری داشته باشه و همچنین گزینه های بیشتری برای شخصیت و دوچرخه شما وجود داشته باشه اگه دختر باشی چه اتفاقی میوفته!!! چرا پوست پسر داشتی نه پوست دختر چی میشه اگه دختر کوچولویی و میخوای شبیه دختر بشی نه پسر !
بازی خوب
سایا سنگات بینگونگ ماکسودنیا آپا آدا تاندا هیتام دن مراه متاسفم
نه بالاتر از حد
چرا چند لایه نداشته باشید و تمام موتورهای بازی و پوسته ها را رایگان دریافت کنید
خیلی ترسناکه
بد جون
نیاز به پل و تونل آبی دارد
Blocky Moto Racing - motorcycle rider Racing zik
خوب
می دانم که در قطار توقف کردم
آنکیت
بازی خیلی خوبی با مادربزرگ 🙂 اما نه بابابزرگ 🤔🤨
بازی جهان باز مسابقه دوچرخه سواری خوب است اما نقشه کوچک است اما در این اندازه بسیار زیبا است این بازی بهترین است
به بسیاری از موارد اضافه می شود!
ریحان
من دوست دارم بازی من stund و غیره 😝🙃😕😕🙃🙃🙃😞😖😕😛😜😝😵😵🤡🤠🤪😵😵🙊😽😆💩🤖💀💀🙀😽💩😺💀😽😽😽😽💩🙀👨😼💩😺 💀😽😼👨🍳👨🍳👨🍳👨🌾👩🌾👨🎓👨🍳👨🍳👨🏽🍳👩🔧👨🔧👩🍳👨🏽🍳👨🏽🍳👨 🏫👩🏫👩🏫👨🏫👩🎓👷♂️👮♂️👮♂️👷♂️👱♀️💂♀️👷♂️👷♂️👷♀️🕵️♂️👩✈️🤱👲👲🤴 🧟♀️🤱🧟♂️🧜♂️🧜♀️🧜♂️🧜♂️🧜♂️🕺🙇♀️💆♀️🕴🏃♂️🏃♀️🏃♀️🕺💃👯♂️💇♀️💇♂️ 🏃♀️👨👦👦👨👧👨👧☝️👩👦👦👨👦👨👦👦👨👧💑💏👨👩👧👧👨👩👧👧🤛🤛🤛 👊🤟👏🤟🤟🤟👊💝💗💖💜💜👕👕👕👕👕💎
این بازی برای کسانی که عاشق بازی Minecraft و Racing هستند بسیار خوب است. شهر برای دیدن بسیار جالب است. اما من این را دیدم که حساسیت بازی کم است. بنابراین شرکت باید تنظیماتی را برای سفارشی کردن حساسیت شخصی ارتقا دهد. اتفاقا شهر نسخه مینی Vice City هست😂
خیلی بازی بدیه
موهیت
😀😀😀😀🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
منظورم این است که یک gg است اما ممکن است گاهی اوقات تاخیر داشته باشد
در آپدیت بعدی لطفا دوچرخه انفیلد و دوچرخه یزدی را اضافه کنید من معتقدم که شما قادر به انجام آن خواهید بود و لطفا به من اطلاع دهید
Blocky Moto Racing - motorcycle rider Racing zik
Crazy Kick! Árkádjátékok oyw
هی در حال ویرایش سوووووووومو، عشق، عشق، عشق،
ميغييعيه
من از این بازی متنفرم
بازی زیباست
dddd
5 ستاره برای گرافیک و چون من نمی توانم از موتور سیکلت خارج شوم تا 4 و ماموریت فقط یکی پس 3 است و ما نمی توانیم شخصیت ها را بخریم بنابراین 2 و ماشین های دیگر به ما احترام نمی گذارند آنها فقط به رانندگی ادامه می دهند حتی آنهایی که هنوز در جاده بودند! !! چقدر بد بود خخخ!! پس 1
من این بازی را خیلی دوست دارم لطفاً بازی های بیشتری مانند این بسازید
جیجا جیجا خوب بازی های شما anneyong imnida
باشه
نقشه بسیار بد است و کنترل ها به درستی کار نمی کنند
این بهترین بازی در حالت آفلاین است
G on do فو است
Gjfh
این بازی بسیار خوبی است اما گرافیک ماین کرافت است
چای بابا
این بهترین بازی دوچرخه است. می توانید اینترنت خود را روشن کنید تا تبلیغات را متوقف کنید. اما این بازی خوب است من به شما توصیه می کنم این بازی را انجام دهید.
چرا من دوست دارم تو این بازی پادشاه باشم
بازی فوق العاده
بلوکی نیو
این بازی وحشتناک است
این بازی فوق العاده است من آن را دوست دارم شما می توانید حتی می توانید قطارها را رانندگی کنید لطفا این بازی را امتحان کنید این بازی رایگان است