Post by lisasimpletzlet on Feb 7, 2022 17:43:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zhakować zasób ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Bus Simulator : Ultimate Simulation mtr
Gra Ta gratnie z konta pieonce
Gra jest super jest wiele autobusów ale wolno zbiera się kasę.
Wogule się nie włancza😭🤫😭😭🤫😭
Bus Simulator : Ultimate Simulácie rnld
ta gra działa na iPhonie, ale nie na moim telefonie z Androidem, bo kiedy docieram do stacji Oakland w Ameryce, nie mogę zaparkować na Checkpoint, bo mój autobus jest mały. Myślę, że to jest problem. Rozwiąż ten problem
👍👍Super gra👌👌 dodaj realistyczny system pogodowy i dostosuj ustawienia sterowania, takie jak większa kierownica, ustawienia Assculatera i przerwania oraz dodaj realistyczne funkcje
Retro Garage - Car Mechanic Симулације cwz
Naprawdę podoba mi się ta gra. Ale parking przylotów nadal nie jest naprawiony!. Proszę, mam już wiarę w tę grę, moje pierwsze doświadczenie to już gra autobusowa na najwyższym poziomie, ale sądząc po komentarzu, nadal nie słuchasz od nas. 3 gwiazdki pokazują, że problem jest poważny.
Ta gra jest bardzo dobra, ale problem polega na tym, że nie możemy grać w trybie wieloosobowym, to jest problem, w który możemy grać, ale musimy dać pieniądze, proszę, daj je za darmo, proszę
NIE MOGĘ PARKOWAĆ W OSTATNIEJ CZĘŚCI GRY!!! CZEMU??? MOGĘ PARKOWAĆ TYLKO NA PIERWSZEJ I ŚRODKOWEJ CZĘŚCI BOSHET MANA UY
To fajna gra, która bardzo mi się podoba.Jednak sygnalizacja świetlna jest bardzo dziwna , jak tylko przechodzę przez zielone światło , zmienia się gdy jestem w środku przejeżdżania , wtedy pasażerowie jęczą i komentują . Proszę napraw to. Oby tak dalej .
Wszystko jest dobrze ale nie mogę zmienić trasy🤔
Świt gierka
Gra do dupy
Spoko
To jest świetna gra i szło naprawdę dobrze, dopóki jedna podróż nie jechała, gdy musiałem jechać, i po prostu wpadłem w ten niebieski, szary obszar, który wyglądał jak kosmos i zabrał mnie z powrotem do początku. Gdyby to nie był problem, dałbym pięć gwiazdek.
Bus Simulator : Ultimate Симулационни kcr
Grafika i sterowanie są świetne i muszą dawać więcej opcji, takich jak czułość sterowania i kierunki sterowania, a my musimy wszystko kupić, a to kosztuje więcej, nie można zarobić więcej w grze, które muszą naprawić w każdej aktualizacji, chociaż gra jest dobra....
do poprawy, m.in. System świateł (światła przeskakują z zielonego na czerwone przez co nawet nie powieliśmy) ale przeszliśmy dążę następną eliminację 3 tylne żółte światło zanim pojawi się czerwone)
Nie działa, gra się ciągle wiesza.
Ogólnie gra się dobrze, nie zacina się i sterowanie ok, tylko za mało się zarabia na trasach, niewiele tras do wyboru jeśli nie ma cierpliwości i nie się kasy. W moim przypadku przy drugim autokarze wynudziłem się i w przeciwnym wypadku.
Supereer Kocham Cię
To dobra gra, ale kiedy dotrę do celu i spróbuję zaparkować, nie zaparkuje, zajmę wiele minut, aby ją zaparkować, ale tak się nie stanie, dlatego utknąłem na poziomie 1 idk, jaki jest problem z powodu mojego autobus jest mały ALBO COŚ MNIE SIĘ ZŁAI
Mimo że idealnie ustawiłem autobus na parkingu, wyskakujący komunikat wskazuje, że tak nie jest. Mam nadzieję, że tego rodzaju problem powinien zostać natychmiast rozwiązany, dziękuję...
Dlaczego nie mogę zaparkować autobusu? ten błąd zniszczył całą grę
Po dotarciu do celu nie mogę wyładować pasażerów z autobusu, ściągam go z telefonu tak irytujące
Oliwier Lamet
Ja jeżdżę a ja chcę skręcać to nie skręcać Twórcy gry macie dopracować
Wszyscy Wright
Proszę w3jdz mi bo minie Wymiana!!!!!
Ta gra jest dobra, ale trudno ją zaparkować
Napraw idealny parking. Nie możemy nawet przejść przez pierwszą misję, chyba że zaparkujemy autobus. Autobus po prostu siedzący w „idealnej” pozycji, pełen pasażerów. Zatrudniłem kierowcę i nadal utknąłem. Nie można iść do przodu bez idealnego parkowania. Napraw sygnalizację świetlną z czerwonej na zieloną. Potrzebne jest żółte światło. Autobus nie powinien skręcać po całej drodze za dotknięciem przycisku. Napraw wszystko. Ta gra byłaby najlepszym symulatorem, gdybyś słuchał wielu skarg.
Nawet ok ale bez kupna rzeczy to tylko jedna jedna trasa i jeden jedyny busem takie trochę zapłacić za wygraną
Jak się w to gra
Ta gra była moją ulubioną, ale chodzi o to, że nie pozwoli ci zaparkować i zabrać pasażerów. Nie wiem, czy ktoś doświadcza tego problemu, ale pls napraw, gdyby to nie był problem, dałbym 5 gwiazdek
Bus Simulator : Ultimate Симулационни kcr
to wspaniała gra. bardzo wciągająca. Zalecam jednak ulepszenie uszkodzeń pojazdu, aby wyglądało to bardziej realistycznie. Osiąga pewien poziom i zawiesza się, mówiąc, że nie odpowiada.
Kiedy uruchamiam go po raz pierwszy, naprawdę mi się podoba....Po tym, kiedy ponownie go uruchomię (Opcja START) znika....Dlaczego?
ookok
Gra bardzo dobra tylko mam jedno zastrzeżenie, za drogie są miasta do wyboru.
Gdy dojechałem na miejsce chciałem zaparkować w tym miejscu, gdzie nie dało się nawet tyłem wiechać i nic moja ocena 3/5...
Stary, nie mogę nawet załadować, jakby zajęło to 13 minut i nie działa, a teraz mój telefon zaraz zginie